top of page

Anglès per a infants (de 3 a 6 anys)

Segurament, t’agradaria que el teu fill adquirís un ampli coneixement en llengua anglesa. Sabies que la millor manera d’aconseguir-ho és mitjançant una contínua exposició a l’idioma? A English&Family comencem a treballar amb nens de tres anys perquè es vagin familiaritzant amb l’anglès des d’una edat primerenca. El nostre objectiu és activar els estímuls dels infants per assentar les bases que els portaran a aprendre aquesta llengua estrangera. English&Family es compromet a donar-li la mà al teu fill i a no deixar-la-hi anar durant tot el procés d’adquisició de l’anglès. 

Anglès per a nens (de 6 a 12 anys)

El teu fill ja ha estat en contacte amb l’anglès; és més, ja en té algunes nocions. Ara bé, cal continuar treballant. Ara és el moment d’aprofundir en aspectes més concrets de la llengua com ara el vocabulari o la gramàtica. A English&Family continuem de la mà dels nostres joves alumnes perquè puguin ampliar coneixements de manera amena i entretinguda, perquè, tot i que estiguin en un àmbit acadèmic, no ens oblidem que continuen sent nens. El propòsit d’English&Family és que els menuts s’ho passin bé alhora que aprenguin. Ens dones l’oportunitat de demostrar-t’ho? 

Anglès per a adolescents (de 12 a 18 anys)

L’educació secundària és una de les etapes més determinants de la vida d’un estudiant, ja que, en gran manera, defineix el seu futur acadèmic. Sens dubte, un bon coneixement de l’anglès beneficiarà el seu avenir, per la qual cosa des d’English&Family ajudem als joves a perfilar el seu talent per l’anglès profunditzant en tots els dominis de la llengua: des de les comprensions oral i escrita fins a les expressions oral i escrita. Els adolescents estan a un pas de dominar l’anglès i English&Family els acompanya fins al punt final.  

Anglès per a adults (a partir de 18 anys)

Mai és tard per aprendre un nou idioma. De fet, diversos estudis han demostrat que començar a estudiar una llengua a una edat avançada també té beneficis. Des d’English&Family t’animem a incorporar-te a la nostra família per adquirir un coneixement complet en anglès. Si, per contra, ja coneixes la llengua i el que t’agradaria és millorar-ne la competència, també hi ha lloc per a tu, ja que a English&Family oferim cursos per a adults tot tenint en compte les necessitats d’aquesta etapa de la vida. 

bottom of page