top of page

Què oferim

Estudiante de ayuda

Classes particulars

Si el que prefereixes són classes particulars per garantir una única i completa atenció a les teves necessitats, també tens lloc a English&Family. Contacta amb nosaltres, explica'ns què t'agradaria que t'oferíssim i comencem a treballar junts!

Grupo de apoyo

Grups de conversa

L’expressió oral és un dels dominis que cal continuar practicant fins i tot quan ja s’ha adquirit un bon coneixement del lèxic i la gramàtica. A English&Family som conscients de la importància de mantenir la fluïdesa en la llengua parlada així com la comprensió oral. És per això que organitzem els nostres grups de conversa, és a dir, trobades entre amics en què enraonem alhora que gaudim d’un bon moment. Contacta amb nosaltres i comencem a preparar aquestes trobades amicals!

Reunión de empresa

Formació a empreses

Des d'English&Family ajudem a aquelles empreses que vulguin créixer internacionalment oferint-los formacions en llengua anglesa adaptades a les seves necessitats. Si vols més informació, contacta amb nosaltres i ens endinsarem en el coneixement de l'anglès! 

Coloridos lomos de los libros
Libros

The Reading Club 

The Reading Club of English&Family és un club de lectura en anglès al qual, setmanalment, els seus participants s’hi reuneixen per comentar obres literàries que prèviament han acordat llegir. Aquestes sessions combinen debats, lectures, anàlisis, crítiques, comentaris, etc. Tot un encert per a aquells amants de la lectura que no només volen posar en pràctica la seva comprensió lectora en anglès, sinó que també volen fer ús de la llengua oralment a través de la literatura. Sona bé, veritat? Contacta amb nosaltres i endinsa’t en el món literari en anglès! 

Examen
Centre preparador d'exàmens oficials

A English&Family oferim als nostres alumnes la possibilitat de preparar-los per superar exàmens oficials que certifiquin la seva competència en llengua anglesa. 

bottom of page