top of page

Casal i intensius d'estiu 2024

No saps què fer aquest estiu? Aprofita el temps i practica l’anglès amb el casal i els intensius d'estiu d’English&Family!

Del 25 de juny al 2 d'agost, les sis setmanes o només les que millor convinguin. 

Paletas de hielo

Casal d'estiu

T'agradaria que el teu fill passés un estiu entretingut i divertit en què l'anglès en formi part? Apunta'l al Casal d'Estiu d'English&Family i deixa'l gaudir dels nostres projectes temàtics. Cada setmana, els alumnes d'English&Family acolliran un nou projecte amb el qual treballaran l'anglès d'una manera amena.  Ben segur que el casal els servirà d'incentiu per voler continuar estudiant l'anglès el pròxim curs!

Mano pila de grupo feliz

Intensius d'estiu

Si vols reforçar els teus coneixements de l'anglès o si senzillament vols continuar practicant els diversos dominis de la llengua, estàs de sort! I és que aquest estiu també hi ha lloc per a tu a English&Family amb els nostres Intensius d'Estiu en què treballem l'anglès seguint la metodologia que ens caracteritza. Aprofita l'oportunitat i no deixis que els mesos d'estiu perjudiquin la teva competència en anglès.

Contacta amb nosaltres

T’interessa el nostre casal i/o els nostres intensius d’estiu? Contacta amb nosaltres i t’oferirem tota la informació necessària.

621149953

bottom of page